Matka jatkuu vaikka tässä on ollut kaikenlaista takapakkia. Paino jojoillut mutta nyt olen päässyt siihen pisteeseen ettei näin enää tule käymään olkoonkin vaikka mitä vastuksia. 23.02.2015 aloitin uudella ohjelmalla ja nyt on syntynyt tulosta sillä 12 kg on lähtenyt mutta vielä on kuitenkin noin kolmisen kiloa siihen missä 2014 kesällä olin joten kyllä tämä tästä pikkuhiljaa etenee.

Tiedän kuinka käy jos ei noudata ohjelmaa joten siitä ei voi poiketa kuin tiettyinä päivinä ja vain yhden aterian aikana ja sen jälkeen on palattava takaisin ruokarytmiin ja unohtaa kaikki muu. Tosin ei minulla ole tullut minkäänlaisia mielitekojakaan joten siksi kaiketi tämä on edes vähän helpompaa jos niin voisi sanoa tiukasta ruokavaliosta. Tietenkin jos lipsuu niin silloin täytyy heti palata ruotuun ja jättää kaikki turha pois.

Aluksi sitä mietii että kaiken punnitseminen on hankalaa mutta kyllä siihen tottuu. Aikaahan se vie ja täytyy tehdä annoksia valmiiksi mutta sittenhän niitä voi syödä hyvällä omallatunnolla. Ainoastaan on vierailut jolloin täytyy ottaa mukaan jotakin ettei mene ihan överiksi  mutta siitäkin on selviydytty ihan kunnialla ja hyvä niin.

Vielä on matkaa ainakin 20 kg verran. Lähtöpaino oli helmikuun lopussa 98 kg ja nyt sen on 86 kg joten tästä on hyvä jatkaa eteenpäin kohti tavoitetta :)