Olen vuoden alusta 2013 aloittanut elämäntapamuutoksen ja projektin alku ei ollut kovin lupaava sillä tapahtui kaikenlaista muuttoa sun muuta. Pääsin kuitenkin hyvään alkuun joten tässä siitä muutama sananen.

Painoni on jojoillut vuosien varrella tosi paljon ja siksi päätin että nyt se lopuu sillä jaksminen alkoi olla sekä henkisesti että fyysisesti tosi vaikeaa. Sairastuminen sappikivikohtaukseen 2010 ajattelin että näinkö tämä elämä etenee. Olin kuitenkin jo pudottanut noin kymmenisen kiloa mutta kaikki tuli jälleen kerran takaisin ja vähän enemmänkin joten painoin 2012 lopussa 114.8 kg. Äitini sairastuttua keuhkoveritulppaan v. 2012 keväällä sai silmäni aukeamaan ja siksi  teinkin päätöksen elämäntapamuutoksestani.

Kuten tuossa alussa jo kerroinkin ei alku ollut kovin lupaava mutta kuitenkin tammikuun loppuun mennessä oli jo 3 kg poissa. Sain tyttäreltäni tutustumisviikon kuntosalille ja siitä tämä projekti oikein alkoikin. Paino oli silloin n. 111.8 kg liittyessäni jäseneksi. Samalla liityin myös kevyt sankarit painonpudotus ryhmään ja niin alkoi intensiivinen salilla käyminen. Sain saliohjelman joka tukee tätä minun painonpudotustani. Mahdollisuuksien mukaan käyn myös muissakin ryhmissä ja Zumba on tullut suosikiksi kuten myös kahvakuula ja Bailamama.

Kevyt sankarit ryhmässä pudotin kymmenessä viikossa 10.1 kg ja kun se loppui ja uusi ryhmä tream team alkoi niin jatkoin siinä automaattisesti sillä kaipasin ryhmän tukea että vetäjän antamia neuvoja. Kesä on mennyt pieniä kommelluksista huolimatta kohtalaisen hyvin. 

Tässä muutama kuva jossa ensimmäinen on otettu poikani häistä 2010 114,8 kg ja toinen kuva on otettu 30.5.2013 ja painoa on 94,1 kg

Paino on tasaisesti pudonnut ja nyt on jo 28,9 kg poissa mutta vielä on tavoitteeseen matkaa joten tästä sitten pikku hiljaa etenen pienin askelin.

                                               

076-1-normal.jpg  1-30.5.2013-normal.jpg