Kesäflunssa vei minulta elokuussa jalat alta ja sitä kesti koko kuukauden. Tämä aiheutti sen että liikunta jäi kokonaan sillä voimat olivat poissa ja en jaksanut oikeastaan tehdä mitään. Nyt Syyskuun alussa sitten aloittelin taasen liikunnan pikkuhiljaa Tream teem rymässä ja huomaan selkeästi että koville ottaa sillä voimat eivät vieläkään ole oikein palautuneet entiselle tasolle mutta pikkuhiljaa tästä edetään.

Paino on pysytellyt samoissa joskin nyt viimeksi käydessäni salilla puntarissa oli 200 g noussut mutta johtunee siitä kun on tuo vatsa on ollut väähän huonossa kunnossa joten syöminenkään ei ole oikein mennyt niin kuin pitäisi . Tänään sitten ryhdistäiydyin ja palasin takaisin rotuun joten kaikken merkitsen ylös mitä syön ja juon joten eiköhän se tästä taas pikkuhiljaa ala lutviutua.

 

Tässä heinäkuussa otettu kuva kun olemme lähdössä lomareissulta takaisin kotiin.  Muutoksia ei kovin paljon ole näkyvissä ja vanhasta tottumuksesta tulee laitettua aina väljä pusero päällensä jolla peittää kropan muodot.

2013-07-27-073_2-normal.jpg